• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["AvbrytSkjemaUtfylling"]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Skjemautfylling

Søknad om kjøp av skoleplass

Søknad om kjøp av skoleplass i annet fylke

Innlandet fylkeskommune (IFK) kan etter søknad, kjøpe skoleplass på offentlig skole i annet fylke.

For å søke om kjøp, må du ha ungdomsrett i Innlandet fylke og den skoleplassen du ønsker kjøpt må være din førsteprioritet. I tillegg må du oppfylle minst en av disse betingelsene:

• At du søker tilbud som ikke finnes i Innlandet fylke
  • At du har pedagogiske eller sosiale grunner for å søke skoleplass i annet fylke selv om tilbudet finnes i Innlandet

Merk deg at selv om IFK godkjenner kjøp, er det ingen garanti for skoleplass siden det er opp til den enkelte fylkeskommunen om de ønsker å selge plasser. I noen tilfeller er det også flere søkere fra Innlandet som har søkt samme tilbud, og som konkurrerer seg imellom om skoleplassen.

Registrere søknad i Vigo til tilbud som ikke finnes i Innlandet
    Du må innen søknadsfristen registrere søknad i Vigo. For at IFK skal kunne godkjenne kjøp av skoleplass, må du ha denne skoleplassen som første ønske. Du registrerer ønsket sammen med de andre ønskene dine i Innlandet fylke, men velger skolen «Kjøp av plass i annet fylke». Det er viktig at du også setter opp ønsker i Innlandet da du kun er garantert skoleplass i det fylket du er bosatt og har ungdomsrett.

Registrere søknad i Vigo til tilbud som finnes i Innlandet (av pedagogiske eller sosiale grunner)
    Du må registrere skoleønsket i Vigo i aktuelt fylke. Sjekk med skolefylket om du kan søke status som prioritert gjesteelev før du søker Innlandet fylkeskommune om å kjøpe skoleplassen.

Det er viktig at du i tillegg søker skoleplass i Innlandet fordi det er eneste garanti for at du har en skoleplass til høsten.

Hjelp
    Lukk
    1. Klikk på eventuelle hjelpesymbol eller informasjonssymbol der du trenger hjelp til utfyllingen.

2. * betyr obligatorisk felt.

3. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.

4. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Send inn-knappen kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Utfylling av skjema

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.

* Betyr obligatorisk for utfylling

Etter 20 minutter uten aktivitet kan utfyllingen av skjemaet gå tapt.

Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.

Vennligst vent...

Loader